Τρίτη, Ιουλίου 24, 2007

Το Ξύλινο Πρόβατο

Η Ιοκάστη σκούπισε βιαστικά τον ιδρώτα απ το πρόσωπό της κρατώντας την ομπρέλα παραμάσχαλα. Πέταξε το πλατύγυρο καπέλο της στην κρεμάστρα και στρώθηκε στον καναπέ κάτω απ το κλιματιστικό. Άνοιξε την ομπρέλα και τη στερέωσε δίπλα στο τραπεζάκι. Το ψάρι τη στραβοκοίταξε και γύρισε στην οθόνη του.

function Heat() {

$geekfish = New Fish();

while ( $geekfish->ispatient() && aircondition() ) {

$geekfish->drink_cold_coffee();

$geekfish->write_code( );

$geekfish->study();

$geekfish->translate();

}

if ( sunset() ) {
return $geekfish->go_out();
}

else {

$geekfish->isdisturbed( ' Iokasti' );
}
Heat();
}



Ο ήλιος έπεσε και το ψάρι, έχοντας σπάσει πια εντελώς τα νεύρα της Ιοκάστης, βγήκε επιτέλους απ' το σπίτι. Το ξύλινο πρόβατο γύρο από τον δεξί του καρπό άνοιξε το μοναδικό μάτι που του είχε απομείνει και παρατήρησε το δρόμο. Η γύρη από τα δέντρα είχε καλύψει το πεζοδρόμιο, τα αυτοκίνητα, τις ρόδες, τα σκουπίδια και τα χαντάκια – κυρίως τα χαντάκια... Όλα ήταν πράσινα, νόμιζες πως αποφάσισαν να φτιάξουν ένα πάρκο στο κέντρο της Αθήνας – κάτι τέτοιο βέβαια ήταν αδύνατον. Το ψάρι θυμήθηκε τα ραδιενεργά απόβλητα πέρσι τέτοια εποχή στην πλατεία Συντάγματος. Και τη λούπα.

Ο ήλιος έπεσε και το ψάρι, έχοντας....

Ο ήλιος έπεσε και το ψάρι, έχοντας...

Το νόμισμα εξαφανίστηκε διακριτικά σε μία απ τις τσέπες του παντελονιού, ή και στην άκρη της γλώσσας. Ο ήχος που ακούστηκε όμως καθώς αυτό έπεσε στον μεταλλικό κουβά δεν άφησε πολλές αμφιβολίες στους παρευρισκομένους. Το παιδί υποκλίθηκε, σκίζοντας κατά λάθος την εφημερίδα του μάγου στα δύο, και το ψάρι αποφάσισε να συνεχίσει τη βόλτα του. Αργότερα άκουσε πως ο μάγος, χάνοντας την ψυχραιμία του, μεταμόρφωσε το νεαρό βοηθό του σε ένα μικρό φινετσάτο κουμπί από ελεφαντόδοντο, κάτι που προκάλεσε την οργή εκατοντάδων μαχόμενων για την προστασία των ζώων επί των αφρικανικών εδαφών.

Η φινέτσα και ο λύκος. Ο λυκος μόνος του, τριγυρίζει τριγύρω, γύρω, γύρω...

Loop {!}

Το ουδέτερο πράσινο φύλο.

Ευτυχώς, σχεδόν κανείς δεν τρώει τέτοια ψάρια στις μέρες μας.

4 σχόλια:

cortlinux είπε...

$geekfish->overlocking

Ραψωδία είπε...

overlocking?
υπερκλείδωμα;

cortlinux είπε...

έχει δίκιο ψαράκι
overclocking εννοούσα κι ελπίζω να μην έκανα πάλι λάθος

:-)

Dr.K@meleon είπε...

Τώρα το είδα, με αφορμή το μήνυμά σου στο post περί Unix Shell Scripting... ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ! :)