Κυριακή, Ιουλίου 15, 2007

ο Ληστής και το Πέμπτο Στοιχείο

“Ω, πόνοι!” αναστέναξε το ψάρι.

Με ένα κόμπο στο λαιμό κατέβασε το τελευταίο επεισόδιο heroes και κάθισε βαθιά στην πολυθρόνα του.

Το προηγούμενο βράδυ η Κάρτα του είχε πει πως δεν ήθελε να το ξαναδεί ποτέ.

“Μα δεν τελείωσα!” της είχε πει πανικόβλητο – ήξερε όμως πως οι σοβαροί άνθρωποι σπάνια τρύπωναν στις δουλειές των άλλων και έβγαιναν αλώβητοι. Ίσως να ήταν η στολή παραλλαγής που έφταιγε, όμως ο τόπος είχε γεμίσει φύλλα και ξερά κλαδάκια μέχρι το πρωί, κάτι που δεν άρεσε καθόλου ούτε στην Κάρτα ούτε στον σωματοφύλακά της, και έτσι βρέθηκε στο κενό, να επιπλέει ανάποδα στη λιμνούλα με τα αντίστροφα λογικά προβλήματα.

Τα μάτια του θόλωσαν. Σκέφτηκε το κάθε στοιχείο μέσα σε ένα άλλο στοιχείο, έβαλε πλαίσια, τα ξεχώρισε, άφησε χώρο, έκλεισε κενά, και ξαναπροσέθεσε στοιχεία, ξανά, και ξανά, και ξανά – μέχρι που το ξύπνησε το εισερχόμενο SMS. Ήταν η Αντικειμενοστρέφεια. Ξύπνησε τρομαγμένο, αυτή τη φορά στ' αλήθεια, και κάθισε πάλι μπροστά στην οθόνη. Το περίμενε αρκετή δουλειά.


Φαντάσου να ξύπναγε το άλλο πρωί με άλλα 2 ψαράκια να κλαίνε μέσα στη γυάλα..

Δεν γίνεται, θα έπρεπε να ξαναβρεί την Κάρτα. Ή ίσως και όχι. Το πρότυπο μαμά και ψάρι δεν ήταν άλλωστε για κανέναν ιδανικό, ακόμα και με την υποστήριξη της καρτοκινητής. Αν όμως...;

Μπρρρρ.


Ξύπνησε ξανά και έπεσε με τα μούτρα στις συναρτήσεις.

2 σχόλια:

BunnyDee είπε...

Κανει πολυ ψαρι σημερα. Πολυ ομως. Μεχρι και η τηλεοραση εχει μεσα μερικα, που κολυμπανε, οπως κολυμπανε τα ψαρια, μεσα στην τηλεοραση.

Και αρα, μικ. Κουμελι ειμαι, και εχω μαθει οτι τα ψαρια κανουν καλο. Ναι.

Ραψωδία είπε...

Που να δεις το καινούριο μου wallpaper...
http://www.deviantart.com/deviation/59847459/
Πολλά ψάρια...

Ψάρι αγαπάει κουμέλι :)))