Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2006

Προειδοποίηση

Τα παρακάτω παρακαλώ να τα διαβάσετε με προσοχή.
Περιέχουν κρίσιμες πληροφορίες, τουλάχιστον για όσους από σας πιστέψουν...

Περπάταγα πριν μερικές μέρες ανύποπτη στον δρόμο, και κατά το γνωστό συνήθειο ονειροπωλούσα (μούρη). Κι εκεί που πήγαινα αμέρημνη, ξαφνικά και απροειδοποίητα ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ!
"JIIINGLEEE BEEEELLSSS! JIIIINGLE BEEELLSSS! JIIIINGLE AAAALL TH- WAAAAYYYYYRRRRGHHHHHHHHHHHH!!!!! LALLLAALALALGHHHHHH GHHHHHJHGHH LALALALAAAAAGHHHGHGHGHHHH!!!!"

ΚΑΙ

σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γυρίζω απότομα προς την πηγή όλης αυτής της σουρεαλιστικής φασαρίας και βλέπω δυο ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ να με κοιτάνε βλεφαρίζοντας κι αναβοσβήνοντας με νόημα, κόκκινα και κίτρινα, μέσα από πυκνές ελάτινες πρασινάδες!

Λίγη ώρα αργότερα με μάζευαν κάτι περαστικοί σε ημιλυπόθημη κατάσταση από τη χιονισμένη παραλιακή αναρωτόμενοι τι θα μπορούσε να μου έχει συμβεί...
Κι εκεί που με έσερναν από τα πόδια στο οδόστρωμα προσπαθώντας να με απομακρύνουν από τον πολυσύχναστο δρόμο, ο σατανικός Ελατούλης ξαφνικά γύρησε προς τη μεριά μου και την ώρα που όλοι κοιτούσαν αλλού αυτός με κοίταξε με το κόκκινο σατανικό του βλέμμα, μου είπε "GHHHHGHGHHHHHJJJJHHHHHHH!" και μου χάρισε άνα σατανικό, απόκοσμο, άνευ χειλιών, χαμόγελο!

Θα γυρήσει.
Το ξέρω πως θα έρθει να με βρει ξανά.
Είναι κοντά... το αισθάνομαι...
οι ώρες μου μπορεί να είναι μετρημένες...
Μπορεί αυτό να είναι το τελευταίο μου ποστ...
Ειδοποιείστε μόνο και τους άλλους... προειδοποιήστε τους για το κακό που θα μας βρει όλους... ίσως αυτοί προλάβουν να το βγάλουν απ την μπρίζα...

Μόλις ακούστηκε ένας θόρυβος
Το παράθυρο της κουζίνας
Κάποιος είναι στο σπίτι
Ω θεέ μου
Με βρήκε!
Όχι!
Μη!
ΑΑΑαααααααααααιθξοαγρσητ5φγκλδ΄ξγκφδνσαςηβιθοτκρξχδλψ νμεαρκηαεορκιξγγγγγιεοσχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

3 σχόλια:

Throgos είπε...

Κανείς δεν είναι ασφαλής.
Ο σατανικός ελατούλης-τερατούλης τώρα έχει βρει ακόμη και μέσα για να παρακάμπτει τα πιο σύγχρονα μέσα ελέγχου της τρομοκρατίας και της τρομολαγνείας.
Παρακάμπτει αεροδρόμια και αστυνομίες.
Τίποτα δεν τον σταματά.

Θα πεθάνουμε όλοι μέχρι τα Χριστούγεννα.
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑ!!!

cortlinux είπε...

να σαι καλά ελατούλη


σε παρακαλώ αν μπορείς κράτα τη μέχρι το Πάσχα

ίΣωΣ και το ΚαλοΚΑΙρι του 2222

ΚΑΙ ΠΆΛΙ να σαι καλα

Ανώνυμος είπε...

... για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και τη γνώση, αυτό που είδατε ήταν υποχθόνιος της κούφιας γης που ήρθε από τη παγκόσμια πρωτέυουσα στη Τακλαμακάν. Έψαχνε το μικρό Γιωργάκη. Ο Προφήτης Δημοσθένης είναι σαφής. Ζουν αναμεσά μας.
... καλημέρα σας και με το δεξιόν το νέον έτος 2024 της ΕΛ ορθόδοξης κοσμοκρατορίας.